Mass Transfer Modelling During Osmotic Dehydration of Jumbo Squid (Dosidicus gigas): Influence of Temperature on Diffusion Coefficients and Kinetic Parameters
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| Título según WOS: | Mass Transfer Modelling During Osmotic Dehydration of Jumbo Squid (Dosidicus gigas): Influence of Temperature on Diffusion Coefficients and Kinetic Parameters |
| Título según SCOPUS: | Mass Transfer Modelling During Osmotic Dehydration of Jumbo Squid (Dosidicus gigas): Influence of Temperature on Diffusion Coefficients and Kinetic Parameters |
| Título de la Revista: | Food and Bioprocess Technology |
| Volumen: | 4 |
| Número: | 2 |
| Editorial: | Springer New York LLC |
| Fecha de publicación: | 2011 |
| Página de inicio: | 320 |
| Página final: | 326 |
| Idioma: | English |
| URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-79955484614&partnerID=q2rCbXpz |
| DOI: |
10.1007/s11947-010-0336-2 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |