Rehydration Capacity of Chilean Papaya (Vasconcellea pubescens): Effect of Process Temperature on Kinetic Parameters and Functional Properties

Zura L.; Uribe, E; Lemus-Mondaca, R; Saavedra-Torrico, J; Vega-Galvez, A; Di Scala K.

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Título según WOS: Rehydration Capacity of Chilean Papaya (Vasconcellea pubescens): Effect of Process Temperature on Kinetic Parameters and Functional Properties
Título según SCOPUS: Rehydration Capacity of Chilean Papaya (Vasconcellea pubescens): Effect of Process Temperature on Kinetic Parameters and Functional Properties
Título de la Revista: Food and Bioprocess Technology
Volumen: 6
Número: 3
Editorial: Springer New York LLC
Fecha de publicación: 2013
Página de inicio: 844
Página final: 850
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-80052029391&partnerID=q2rCbXpz
DOI:

10.1007/s11947-011-0677-5

Notas: ISI, SCOPUS