Stevia rebaudiana Bertoni, source of a high-potency natural sweetener: A comprehensive review on the biochemical, nutritional and functional aspects

Lemus-Mondaca, R; Vega-Galvez, A; Zura-Bravo, L; Kong A.-H.

Más información

Título según WOS: Stevia rebaudiana Bertoni, source of a high-potency natural sweetener: A comprehensive review on the biochemical, nutritional and functional aspects
Título según SCOPUS: Stevia rebaudiana Bertoni, source of a high-potency natural sweetener: A comprehensive review on the biochemical, nutritional and functional aspects
Título de la Revista: FOOD CHEMISTRY
Volumen: 132
Número: 3
Editorial: Elsevier Ltd.
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 1121
Página final: 1132
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84856221678&partnerID=40&md5=1d5e9be5625ea789be51ace9a30bbcfa
DOI:

10.1016/j.foodchem.2011.11.140

Notas: ISI, SCOPUS