Development of an Analytical Method for Antimony Speciation in Vegetables by HPLC-Hydride Generation-Atomic Fluorescence Spectrometry

Olivares, D; Bravo M.; Feldmann J.; Raab, A; Neaman, A; Quiroz W.

Más información

Título según WOS: Development of an Analytical Method for Antimony Speciation in Vegetables by HPLC-Hydride Generation-Atomic Fluorescence Spectrometry
Título según SCOPUS: Development of an analytical method for antimony speciation in vegetables by HPLC-Hydride generation- Atomic fluorescence spectrometry
Título de la Revista: Journal of AOAC International
Volumen: 95
Número: 4
Editorial: AOAC International
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 1176
Página final: 1182
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84866437994&partnerID=40&md5=085ae7ef99468fea2b837cdb3dcc1815
DOI:

10.5740/jaoacint.11-278

Notas: ISI, SCOPUS