Phenolics content and antioxidant capacity of Chilean grapes cv. Pais and Cabernet Sauvignon
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| Título según WOS: | Phenolics content and antioxidant capacity of Chilean grapes cv. Pais and Cabernet Sauvignon |
| Título según SCOPUS: | Phenolics content and antioxidant capacity of Chilean grapes cv. País and Cabernet Sauvignon |
| Título de la Revista: | CYTA - Journal of Food |
| Volumen: | 10 |
| Número: | 4 |
| Editorial: | Taylor and Francis Ltd. |
| Fecha de publicación: | 2012 |
| Página de inicio: | 251 |
| Página final: | 257 |
| Idioma: | English |
| URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84867146395&partnerID=40&md5=688db5e067a171c3c457e788e7d322de |
| DOI: |
10.1080/19476337.2011.633244 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |