Application of high hydrostatic pressure to aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel: Microbial inactivation and evaluation of quality parameters

Vega-Galvez, A; Giovagnoli, C; Perez-Won, M; Reyes J.E.; Vergara, J; Miranda, M; Uribe, E; Di Scala K.

Más información

Título según WOS: Application of high hydrostatic pressure to aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel: Microbial inactivation and evaluation of quality parameters
Título según SCOPUS: Application of high hydrostatic pressure to aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel: Microbial inactivation and evaluation of quality parameters
Título de la Revista: Innovative Food Science & Emerging Technologies
Volumen: 13
Número: JANUARY
Editorial: Elsevier Ltd.
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 57
Página final: 63
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84857458322&partnerID=40&md5=601a158f270dae31766f1013c200b2f3
DOI:

10.1016/j.ifset.2011.07.013

Notas: ISI, SCOPUS