Application of high hydrostatic pressure to aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel: Microbial inactivation and evaluation of quality parameters
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| Título según WOS: | Application of high hydrostatic pressure to aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel: Microbial inactivation and evaluation of quality parameters |
| Título según SCOPUS: | Application of high hydrostatic pressure to aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel: Microbial inactivation and evaluation of quality parameters |
| Título de la Revista: | Innovative Food Science & Emerging Technologies |
| Volumen: | 13 |
| Número: | JANUARY |
| Editorial: | Elsevier Ltd. |
| Fecha de publicación: | 2012 |
| Página de inicio: | 57 |
| Página final: | 63 |
| Idioma: | English |
| URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84857458322&partnerID=40&md5=601a158f270dae31766f1013c200b2f3 |
| DOI: |
10.1016/j.ifset.2011.07.013 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |