Application of high hydrostatic pressure to aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel: Microbial inactivation and evaluation of quality parameters
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Título según WOS: | Application of high hydrostatic pressure to aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel: Microbial inactivation and evaluation of quality parameters |
Título según SCOPUS: | Application of high hydrostatic pressure to aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel: Microbial inactivation and evaluation of quality parameters |
Título de la Revista: | Innovative Food Science & Emerging Technologies |
Volumen: | 13 |
Número: | JANUARY |
Editorial: | Elsevier Ltd. |
Fecha de publicación: | 2012 |
Página de inicio: | 57 |
Página final: | 63 |
Idioma: | English |
URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84857458322&partnerID=40&md5=601a158f270dae31766f1013c200b2f3 |
DOI: |
10.1016/j.ifset.2011.07.013 |
Notas: | ISI, SCOPUS |