Evaluation of the hepatic bioconversion of alpha-linolenic acid (ALA) to eicosapentaenoic acid (EPA) and docosahexaenoic acid (DHA) in rats fed with oils from chia (Salvia hispanica) or rosa mosqueta (Rosa rubiginosa)

Valenzuela B R.; Gormaz J.G.; Masson S. L.; Vizcarra M.; Cornejo Z.P.; Valenzuela B. A.; Tapia O.G.

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Título según WOS: Evaluation of the hepatic bioconversion of alpha-linolenic acid (ALA) to eicosapentaenoic acid (EPA) and docosahexaenoic acid (DHA) in rats fed with oils from chia (Salvia hispanica) or rosa mosqueta (Rosa rubiginosa)
Título según SCOPUS: Evaluation of the hepatic bioconversion of ?-linolenic acid (ALA) to eicosapentaenoic acid (EPA) and docosahexaenoic acid (DHA) in rats fed with oils from chia (Salvia hispánica) or rosa mosqueta (Rosa rubiginosa)
Título de la Revista: Grasas y Aceites
Volumen: 63
Número: 1
Editorial: Instituto de la Grasa
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 61
Página final: 69
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84856252404&partnerID=40&md5=e04bcde2cd303afcb3fd84c25d76d71f
DOI:

10.3989/gya.057111

Notas: ISI, SCOPUS