Effect of boldo (Peumus boldus M.) pretreatment on kinetics of supercritical CO2 extraction of essential oil
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| Título según WOS: | Effect of boldo (Peumus boldus M.) pretreatment on kinetics of supercritical CO2 extraction of essential oil |
| Título según SCOPUS: | Effect of boldo (Peumus boldus M.) pretreatment on kinetics of supercritical CO 2 extraction of essential oil |
| Título de la Revista: | Journal of Food Engineering |
| Volumen: | 109 |
| Número: | 2 |
| Editorial: | Elsevier Ltd. |
| Fecha de publicación: | 2012 |
| Página de inicio: | 230 |
| Página final: | 237 |
| Idioma: | English |
| URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84865779724&partnerID=40&md5=6dc034217c1ea925293aa1baee7c0ceb |
| DOI: |
10.1016/j.jfoodeng.2011.10.013 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |