alpha-L-Arabinofuranosidase 3 from Penicillium purpurogenum (ABF3): Potential application in the enhancement of wine flavour and heterologous expression of the enzyme

Ravanal, M.C.; Rosa L.; Eyzaguirre, J

Más información

Título según WOS: alpha-L-Arabinofuranosidase 3 from Penicillium purpurogenum (ABF3): Potential application in the enhancement of wine flavour and heterologous expression of the enzyme
Título según SCOPUS: ?-l-Arabinofuranosidase 3 from Penicillium purpurogenum (ABF3): Potential application in the enhancement of wine flavour and heterologous expression of the enzyme
Título de la Revista: FOOD CHEMISTRY
Volumen: 134
Número: 2
Editorial: Elsevier Ltd.
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 888
Página final: 893
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84860312724&partnerID=40&md5=f078b01d4c895691d5638fdbadd8b7ae
DOI:

10.1016/j.foodchem.2012.02.200

Notas: ISI, SCOPUS