Effects of high hydrostatic pressure (HHP) on the rheological properties of Aloe vera suspensions (Aloe barbadensis Miller)
Más información
Título según WOS: | Effects of high hydrostatic pressure (HHP) on the rheological properties of Aloe vera suspensions (Aloe barbadensis Miller) |
Título según SCOPUS: | Effects of high hydrostatic pressure (HHP) on the rheological properties of Aloe vera suspensions (Aloe barbadensis Miller) |
Título de la Revista: | Innovative Food Science & Emerging Technologies |
Volumen: | 16 |
Editorial: | Elsevier Ltd. |
Fecha de publicación: | 2012 |
Página de inicio: | 243 |
Página final: | 250 |
Idioma: | English |
URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84870496062&partnerID=40&md5=05dc1070c822b6d48127b0c0c01b5c08 |
DOI: |
10.1016/j.ifset.2012.06.006 |
Notas: | ISI, SCOPUS |