Time Fractionation of Minor Lipids from Cold-Pressed Rapeseed Cake Using Supercritical CO2
Más información
| Título según WOS: | Time Fractionation of Minor Lipids from Cold-Pressed Rapeseed Cake Using Supercritical CO2 |
| Título según SCOPUS: | Time fractionation of minor lipids from cold-pressed rapeseed cake using supercritical CO 2 |
| Título de la Revista: | JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society |
| Volumen: | 89 |
| Número: | 6 |
| Editorial: | WILEY-BLACKWELL |
| Fecha de publicación: | 2012 |
| Página de inicio: | 1135 |
| Página final: | 1144 |
| Idioma: | English |
| URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84861739097&partnerID=40&md5=e3c39eb7548da8bfa49c0bc1fc4d1d08 |
| DOI: |
10.1007/s11746-011-1999-1 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |