Effect of a Polyphenol-Vacuum Packaging on Lipid Deterioration During an 18-Month Frozen Storage of Coho Salmon (Oncorhynchus kisutch)

Rodríguez A.; Cruz J.M.; Paseiro-Losada P.; Aubourg, S.P.

Más información

Título según WOS: Effect of a Polyphenol-Vacuum Packaging on Lipid Deterioration During an 18-Month Frozen Storage of Coho Salmon (Oncorhynchus kisutch)
Título según SCOPUS: Effect of a Polyphenol-Vacuum Packaging on Lipid Deterioration During an 18-Month Frozen Storage of Coho Salmon (Oncorhynchus kisutch)
Título de la Revista: Food and Bioprocess Technology
Volumen: 5
Número: 6
Editorial: Springer New York LLC
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 2602
Página final: 2611
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84864411091&partnerID=40&md5=706ef45e5ea3e4b80ddafeb3da3f0d99
DOI:

10.1007/s11947-011-0588-5

Notas: ISI, SCOPUS