Microbiological stabilization of Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel by high hydrostatic pressure treatment
Más información
Título según WOS: | Microbiological stabilization of Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel by high hydrostatic pressure treatment |
Título según SCOPUS: | Microbiological stabilization of Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel by high hydrostatic pressure treatment |
Título de la Revista: | International Journal of Food Microbiology |
Volumen: | 158 |
Número: | 3 |
Editorial: | Elsevier B.V. |
Fecha de publicación: | 2012 |
Página de inicio: | 218 |
Página final: | 224 |
Idioma: | English |
URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84865570895&partnerID=40&md5=882069bf58d68130aa0fdc5079febbe4 |
DOI: |
10.1016/j.ijfoodmicro.2012.07.019 |
Notas: | ISI, SCOPUS |