Effect of dehydration temperature on physico-chemical properties and antioxidant capacity of goldenberry (Physalis peruviana L.)
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| Título según WOS: | Effect of dehydration temperature on physico-chemical properties and antioxidant capacity of goldenberry (Physalis peruviana L.) |
| Título según SCOPUS: | Effect of dehydration temperature on physico-chemical properties and antioxidant capacity of goldenberry (Physalis peruviana L.) |
| Título según SCIELO: | Effect of dehydration temperature on physico-chemical properties and antioxidant capacity of goldenberry (Physalis peruviana L.) |
| Título de la Revista: | Chilean Journal of Agricultural Research |
| Volumen: | 73 |
| Número: | 3 |
| Editorial: | Instituto de Investigaciones Agropecuarias, INIA |
| Fecha de publicación: | 2013 |
| Página de inicio: | 293 |
| Página final: | 300 |
| Idioma: | English |
| URL: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-58392013000300013&lng=en&nrm=iso&tlng=en |
| DOI: |
10.4067/S0718-58392013000300013 |
| Notas: | ISI, SCIELO, SCOPUS |