Antioxidant capacity, polyphenolic content and tandem HPLC-DAD-ESI/MS profiling of phenolic compounds from the South American berries Luma apiculata and L. chequen

Simirgiotis, MJ; Bórquez J.; Schmeda-Hirschmann, G

Keywords: NATIVE CHILEAN PLANTS, FLAVONOIDS, ANTHOCYANINS

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Título según WOS: Antioxidant capacity, polyphenolic content and tandem HPLC-DAD-ESI/MS profiling of phenolic compounds from the South American berries Luma apiculata and L. chequen
Título según SCOPUS: Antioxidant capacity, polyphenolic content and tandem HPLC-DAD-ESI/MS profiling of phenolic compounds from the South American berries Luma apiculata and L. chequén
Título de la Revista: FOOD CHEMISTRY
Volumen: 139
Número: 01-abr
Editorial: Elsevier Ltd.
Fecha de publicación: 2013
Página de inicio: 289
Página final: 299
Idioma: English
URL: http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0308814613001246
DOI:

10.1016/j.foodchem.2013.01.089

Notas: ISI, SCOPUS - ISI SCOPUS