Antioxidant capacity, polyphenolic content and tandem HPLC-DAD-ESI/MS profiling of phenolic compounds from the South American berries Luma apiculata and L. chequen
Keywords: NATIVE CHILEAN PLANTS, FLAVONOIDS, ANTHOCYANINS
Más información
Título según WOS: | Antioxidant capacity, polyphenolic content and tandem HPLC-DAD-ESI/MS profiling of phenolic compounds from the South American berries Luma apiculata and L. chequen |
Título según SCOPUS: | Antioxidant capacity, polyphenolic content and tandem HPLC-DAD-ESI/MS profiling of phenolic compounds from the South American berries Luma apiculata and L. chequén |
Título de la Revista: | FOOD CHEMISTRY |
Volumen: | 139 |
Número: | 01-abr |
Editorial: | Elsevier Ltd. |
Fecha de publicación: | 2013 |
Página de inicio: | 289 |
Página final: | 299 |
Idioma: | English |
URL: | http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0308814613001246 |
DOI: |
10.1016/j.foodchem.2013.01.089 |
Notas: | ISI, SCOPUS - ISI SCOPUS |