Anti-Peroxyl Radical Quality and Antibacterial Properties of Rooibos Infusions and Their Pure Glycosylated Polyphenolic Constituents

Simpson, MJ; Hjelmqvist, D; Lopez-Alarcon, C; Karamehmedovic, N; Minehan, TG; Yepremyan, A; Salehani, B; Lissi E.; Joubert, E; Udekwu, KI; Alarcon, EI*

Más información

Título según WOS: Anti-Peroxyl Radical Quality and Antibacterial Properties of Rooibos Infusions and Their Pure Glycosylated Polyphenolic Constituents
Título según SCOPUS: Anti-peroxyl radical quality and antibacterial properties of rooibos infusions and their pure glycosylated polyphenolic constituents
Título de la Revista: MOLECULES
Volumen: 18
Número: 9
Editorial: MDPI
Fecha de publicación: 2013
Página de inicio: 11264
Página final: 11280
Idioma: English
DOI:

10.3390/molecules180911264

Notas: ISI, SCOPUS