Lactobacillus acidophilus La-05 encapsulated by spray drying: Effect of mucilage and protein from flaxseed (Linum usitatissimum L.)
Más información
Título según WOS: | Lactobacillus acidophilus La-05 encapsulated by spray drying: Effect of mucilage and protein from flaxseed (Linum usitatissimum L.) |
Título según SCOPUS: | Lactobacillus acidophilus La-05 encapsulated by spray drying: Effect of mucilage and protein from flaxseed (Linum usitatissimum L.) |
Título de la Revista: | LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY |
Volumen: | 62 |
Número: | 2 |
Editorial: | Elsevier |
Fecha de publicación: | 2015 |
Página de inicio: | 1162 |
Página final: | 1168 |
Idioma: | English |
URL: | http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0023643815001206 |
DOI: |
10.1016/j.lwt.2015.02.017 |
Notas: | ISI, SCOPUS |