Improvement in nutritional quality of fibrous food via in vitro digestion by Aspergillus niger
Keywords: aspergillus niger, nutritional quality, in vitro digestion, fibrous substrates
Más información
Título según WOS: | Improvement in nutritional quality of fibrous food via in vitro digestion by Aspergillus niger |
Título según SCOPUS: | Improvement in nutritional quality of fibrous food via in vitro digestion by aspergillus niger [Mejoramiento de la calidad nutritiva de alimentos fibrosos a través de la digestión in vitro con Aspergillus niger] |
Título según SCIELO: | Improvement in nutritional quality of fibrous food via in vitro digestion by Aspergillus niger |
Título de la Revista: | CIENCIA E INVESTIGACION AGRARIA |
Volumen: | 42 |
Número: | 1 |
Editorial: | PONTIFICIA UNIV CATOLICA CHILE, FAC AGRONOMIA INGENIERIA FORESTAL |
Fecha de publicación: | 2015 |
Página de inicio: | 45 |
Página final: | 55 |
Idioma: | English |
DOI: |
10.4067/S0718-16202015000100005 |
Notas: | ISI, SCIELO, SCOPUS |