Improvement in nutritional quality of fibrous food via in vitro digestion by Aspergillus niger

Velásquez A; Marnet, PG; Arias, R.

Keywords: aspergillus niger, nutritional quality, in vitro digestion, fibrous substrates

Más información

Título según WOS: Improvement in nutritional quality of fibrous food via in vitro digestion by Aspergillus niger
Título según SCOPUS: Improvement in nutritional quality of fibrous food via in vitro digestion by aspergillus niger [Mejoramiento de la calidad nutritiva de alimentos fibrosos a través de la digestión in vitro con Aspergillus niger]
Título según SCIELO: Improvement in nutritional quality of fibrous food via in vitro digestion by Aspergillus niger
Título de la Revista: CIENCIA E INVESTIGACION AGRARIA
Volumen: 42
Número: 1
Editorial: PONTIFICIA UNIV CATOLICA CHILE, FAC AGRONOMIA INGENIERIA FORESTAL
Fecha de publicación: 2015
Página de inicio: 45
Página final: 55
Idioma: English
DOI:

10.4067/S0718-16202015000100005

Notas: ISI, SCIELO, SCOPUS