Use of tannins to improve fatty acids profile of meat and milk quality in ruminants: A review
Keywords: product quality, condensed tannins, biohydrogenation, conjugated linoleic acids, hydrolysable tannins
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| Título según WOS: | Use of tannins to improve fatty acids profile of meat and milk quality in ruminants: A review |
| Título según SCOPUS: | Use of tannins to improve fatty acids profile of meat and milk quality in ruminants: A review |
| Título según SCIELO: | Use of tannins to improve fatty acids profile of meat and milk quality in ruminants: A review |
| Título de la Revista: | CHILEAN JOURNAL OF AGRICULTURAL RESEARCH |
| Volumen: | 75 |
| Número: | 2 |
| Editorial: | INST INVESTIGACIONES AGROPECUARIAS - INIA |
| Fecha de publicación: | 2015 |
| Página de inicio: | 239 |
| Página final: | 248 |
| Idioma: | English |
| DOI: |
10.4067/S0718-58392015000200014 |
| Notas: | ISI, SCIELO, SCOPUS |