ANTIOXIDANTS FROM MASHUA (TROPAEOLUM TUBEROSUM) CONTROL LIPID OXIDATION IN SACHA INCHI (PLUKENETIA VOLUBILIS L.) OIL AND RAW GROUND PORK MEAT
Más información
Título según WOS: | ANTIOXIDANTS FROM MASHUA (TROPAEOLUM TUBEROSUM) CONTROL LIPID OXIDATION IN SACHA INCHI (PLUKENETIA VOLUBILIS L.) OIL AND RAW GROUND PORK MEAT |
Título según SCOPUS: | Antioxidants from Mashua (Tropaeolum tuberosum) Control Lipid Oxidation in Sacha Inchi (Plukenetia volubilisL.) Oil and Raw Ground Pork Meat |
Título de la Revista: | Journal of Food Processing and Preservation |
Volumen: | 39 |
Número: | 6 |
Editorial: | BLACKWELL PUBLISHING LTD |
Fecha de publicación: | 2015 |
Página de inicio: | 2612 |
Página final: | 2619 |
Idioma: | English |
DOI: |
10.1111/jfpp.12511 |
Notas: | ISI, SCOPUS |