IMPACT OF HIGH HYDROSTATIC PRESSURE ON PHYSICOCHEMICAL CHARACTERISTICS, NUTRITIONAL CONTENT AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF CAPE GOOSEBERRY PULP (PHYSALIS PERUVIANA L.)
Más información
| Título según WOS: | IMPACT OF HIGH HYDROSTATIC PRESSURE ON PHYSICOCHEMICAL CHARACTERISTICS, NUTRITIONAL CONTENT AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF CAPE GOOSEBERRY PULP (PHYSALIS PERUVIANA L.) |
| Título según SCOPUS: | Impact of High Hydrostatic Pressure on Physicochemical Characteristics, Nutritional Content and Functional Properties of Cape Gooseberry Pulp (Physalis peruviana L.) |
| Título de la Revista: | Journal of Food Processing and Preservation |
| Volumen: | 39 |
| Número: | 6 |
| Editorial: | BLACKWELL PUBLISHING LTD |
| Fecha de publicación: | 2015 |
| Página de inicio: | 2844 |
| Página final: | 2855 |
| Idioma: | English |
| DOI: |
10.1111/jfpp.12535 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |