APPLICATION OF ASCORBIC ACID AND MILD HEAT SHOCK TO IMPROVE SHELF LIFE AND ENSURE MICROBIAL SAFETY OF SLICED RADISH (RAPHANUS SATIVUS L.)
Más información
| Título según WOS: | APPLICATION OF ASCORBIC ACID AND MILD HEAT SHOCK TO IMPROVE SHELF LIFE AND ENSURE MICROBIAL SAFETY OF SLICED RADISH (RAPHANUS SATIVUS L.) |
| Título según SCOPUS: | Application of Ascorbic Acid and Mild Heat Shock to Improve Shelf Life and Ensure Microbial Safety of Sliced Radish (Raphanus sativus L.) |
| Título de la Revista: | Journal of Food Processing and Preservation |
| Volumen: | 39 |
| Número: | 6 |
| Editorial: | BLACKWELL PUBLISHING LTD |
| Fecha de publicación: | 2015 |
| Página de inicio: | 3022 |
| Página final: | 3031 |
| Idioma: | English |
| DOI: |
10.1111/jfpp.12567 |
| Notas: | ISI, SCOPUS - ISI |