Optimized methodology for the extraction of free and bound phenolic acids from Chilean Cristalino corn (Zea mays L.) accession
Más información
| Título según WOS: | Optimized methodology for the extraction of free and bound phenolic acids from Chilean Cristalino corn (Zea mays L.) accession |
| Título según SCOPUS: | Optimized methodology for the extraction of free and bound phenolic acids from Chilean Cristalino corn (Zea mays L.) accession [Metodología optimizada para la extracción de ácidos fenólicos libres y ligados de la accesión de maíz (Zea mays L.) chileno Cristalino] |
| Título de la Revista: | CYTA-JOURNAL OF FOOD |
| Volumen: | 15 |
| Número: | 1 |
| Editorial: | TAYLOR & FRANCIS LTD |
| Fecha de publicación: | 2017 |
| Página de inicio: | 91 |
| Página final: | 98 |
| Idioma: | English |
| DOI: |
10.1080/19476337.2016.1217048 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |