QUERCUS HUMBOLDTII (COLOMBIAN OAK): CHARACTERISATION OF WOOD PHENOLIC COMPOSITION WITH RESPECT TO TRADITIONAL OAK WOOD USED IN OENOLOGY
Keywords: ellagitannins, Quercus humboldtii, oak heartwood, low molecular weight phenolic compounds
Más información
| Título según WOS: | QUERCUS HUMBOLDTII (COLOMBIAN OAK): CHARACTERISATION OF WOOD PHENOLIC COMPOSITION WITH RESPECT TO TRADITIONAL OAK WOOD USED IN OENOLOGY |
| Título según SCOPUS: | Quercus Humboldtii (Colombian Oak): Characterisation of wood phenolic composition with respect to traditional oak wood used in oenology |
| Título de la Revista: | Ciencia e Tecnica Vitivinicola |
| Volumen: | 32 |
| Número: | 2 |
| Editorial: | Instituto Nacional de Investigacao Agraria e das Pescas |
| Fecha de publicación: | 2017 |
| Página de inicio: | 93 |
| Página final: | 101 |
| Idioma: | English |
| DOI: |
10.1051/ctv/20173202093 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |