Effect of brewing conditions on pigments and total polyphenols content and biological activities of the Acantholippia deserticola (Phil.) infusion
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| Título según WOS: | Effect of brewing conditions on pigments and total polyphenols content and biological activities of the Acantholippia deserticola (Phil.) infusion |
| Título según SCOPUS: | Effect of brewing conditions on pigments and total polyphenols content and biological activities of the Acantholippia deserticola (Phil.) infusion [Efecto de las condiciones de preparación en los pigmentos, el contenido total de polifenoles y las actividades biológicas de una infusión de Acantholippia deserticola (Phil.)] |
| Título de la Revista: | CYTA-JOURNAL OF FOOD |
| Volumen: | 16 |
| Número: | 1 |
| Editorial: | TAYLOR & FRANCIS LTD |
| Fecha de publicación: | 2018 |
| Página de inicio: | 588 |
| Página final: | 595 |
| Idioma: | English |
| DOI: |
10.1080/19476337.2018.1441189 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |