Effect of brewing conditions on pigments and total polyphenols content and biological activities of the Acantholippia deserticola (Phil.) infusion
Más información
Título según WOS: | Effect of brewing conditions on pigments and total polyphenols content and biological activities of the Acantholippia deserticola (Phil.) infusion |
Título según SCOPUS: | Effect of brewing conditions on pigments and total polyphenols content and biological activities of the Acantholippia deserticola (Phil.) infusion [Efecto de las condiciones de preparación en los pigmentos, el contenido total de polifenoles y las actividades biológicas de una infusión de Acantholippia deserticola (Phil.)] |
Título de la Revista: | CYTA-JOURNAL OF FOOD |
Volumen: | 16 |
Número: | 1 |
Editorial: | TAYLOR & FRANCIS LTD |
Fecha de publicación: | 2018 |
Página de inicio: | 588 |
Página final: | 595 |
Idioma: | English |
DOI: |
10.1080/19476337.2018.1441189 |
Notas: | ISI, SCOPUS |