Bioaccessibility of bioactive compounds and antioxidant activity in murta (Ugni molinae T.) berries juices

Ah-Hen, KS; Mathias-Rettig, K; Gomez-Perez, LS; Riquelme-Asenjo, G; Lemus-Mondaca, R; Munoz-Farina, O

Keywords: antioxidant activity, bioaccessibility, bioactives, murta berries, Juice extract, Extraction process modeling

Más información

Título según WOS: Bioaccessibility of bioactive compounds and antioxidant activity in murta (Ugni molinae T.) berries juices
Título según SCOPUS: Bioaccessibility of bioactive compounds and antioxidant activity in murta (Ugni molinae T.) berries juices
Título de la Revista: JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
Volumen: 12
Número: 1
Editorial: Springer
Fecha de publicación: 2018
Página de inicio: 602
Página final: 615
Idioma: English
DOI:

10.1007/s11694-017-9673-4

Notas: ISI, SCOPUS