Effect of high hydrostatic pressure treatment on physical parameters, ultrastructure and shelf life of pre- and post-rigor mortis palm ruff (Seriolella violacea) under chilled storage

Roco, T; Torres, MJ; Briones-Labarca, V; Reyes, JE; Tabilo-Munizaga, G; Stucken K.; Lemus-Mondaca, R; Perez-Won, M

Keywords: storage, ultrastructure, texture, shelf life, high hydrostatic pressure, PALM RUFF, Rigor mortis

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Título según WOS: Effect of high hydrostatic pressure treatment on physical parameters, ultrastructure and shelf life of pre- and post-rigor mortis palm ruff (Seriolella violacea) under chilled storage
Título según SCOPUS: Effect of high hydrostatic pressure treatment on physical parameters, ultrastructure and shelf life of pre- and post-rigor mortis palm ruff (Seriolella violacea) under chilled storage
Título de la Revista: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
Volumen: 108
Editorial: Elsevier
Fecha de publicación: 2018
Página de inicio: 192
Página final: 202
Idioma: English
DOI:

10.1016/j.foodres.2018.03.009

Notas: ISI, SCOPUS