Effects of high hydrostatic pressure processing and supercritical fluid extraction on bioactive compounds and antioxidant capacity of Cape gooseberry pulp (Physalis peruviana L.)

Torres-Ossandon, MJ; Vega-Galvez, A; Lopez, J; Stucken K.; Romero, J; Di Scala, K

Keywords: supercritical fluids, antioxidant capacity, functional foods, Cape gooseberry, HHP

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Título según WOS: Effects of high hydrostatic pressure processing and supercritical fluid extraction on bioactive compounds and antioxidant capacity of Cape gooseberry pulp (Physalis peruviana L.)
Título según SCOPUS: Effects of high hydrostatic pressure processing and supercritical fluid extraction on bioactive compounds and antioxidant capacity of Cape gooseberry pulp (Physalis peruviana L.)
Título de la Revista: JOURNAL OF SUPERCRITICAL FLUIDS
Volumen: 138
Editorial: ELSEVIER SCIENCE BV
Fecha de publicación: 2018
Página de inicio: 215
Página final: 220
Idioma: English
DOI:

10.1016/j.supflu.2018.05.005

Notas: ISI, SCOPUS