Influence of the bite natural angle of bidentate diphosphine ligands in the syngas-free branched hydroformylation of beta-functionalized olefins

Vilches-Herrera, M; Concha-Puelles, M; Carvajal N.; Molina, J; Santander, R; Rezende, MC; Luhr, S

Keywords: Syngas-free hydroformylation, Bite natural angles, Diphosphine ligands, Allyl cyanide, beta-functionalized olefins

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Título según WOS: Influence of the bite natural angle of bidentate diphosphine ligands in the syngas-free branched hydroformylation of beta-functionalized olefins
Título según SCOPUS: Influence of the bite natural angle of bidentate diphosphine ligands in the syngas-free branched hydroformylation of ?-functionalized olefins
Título de la Revista: CATALYSIS COMMUNICATIONS
Volumen: 116
Editorial: Elsevier
Fecha de publicación: 2018
Página de inicio: 62
Página final: 66
Idioma: English
DOI:

10.1016/j.catcom.2018.08.007

Notas: ISI, SCOPUS