Effect of fertilization and arbuscular mycorrhizal fungal inoculation on antioxidant profiles and activities in Fragaria ananassa fruit

Parada, J; Valenzuela, T; Gomez, F; Tereucan, G; Garcia, S; Cornejo, P; Winterhalter, P; Ruiz, A

Keywords: strawberry, phenolic compounds, ascorbic acid, polyphenols, berries, HPLC-DAD-ESI-MS/MS

Más información

Título según WOS: Effect of fertilization and arbuscular mycorrhizal fungal inoculation on antioxidant profiles and activities in Fragaria ananassa fruit
Título según SCOPUS: Effect of fertilization and arbuscular mycorrhizal fungal inoculation on antioxidant profiles and activities in Fragaria ananassa fruit
Título de la Revista: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
Volumen: 99
Número: 3
Editorial: WILEY-BLACKWELL
Fecha de publicación: 2019
Página de inicio: 1397
Página final: 1404
Idioma: English
DOI:

10.1002/jsfa.9316

Notas: ISI, SCOPUS