Changes in the content of anthocyanins, flavonols, and antioxidant activity in Fragaria ananassa var. Camarosa fruits under traditional and organic fertilization

Ruiz, A; Sanhueza, M; Gomez, F; Tereucan, G; Valenzuela, T; Garcia, S; Cornejo, P; Hermosin-Gutierrez, I

Keywords: strawberry, phenolic compounds, ascorbic acid, polyphenols, berries, HPLC-DAD-ESI-MS/MS

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Título según WOS: Changes in the content of anthocyanins, flavonols, and antioxidant activity in Fragaria ananassa var. Camarosa fruits under traditional and organic fertilization
Título según SCOPUS: Changes in the content of anthocyanins, flavonols, and antioxidant activity in Fragaria ananassa var. Camarosa fruits under traditional and organic fertilization
Título de la Revista: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
Volumen: 99
Número: 5
Editorial: WILEY-BLACKWELL
Fecha de publicación: 2019
Página de inicio: 2404
Página final: 2410
Idioma: English
DOI:

10.1002/jsfa.9447

Notas: ISI, SCOPUS