Role of maltodextrin and inulin as encapsulating agents on the protection of oleuropein during in vitro gastrointestinal digestion

González, Estefanía; Gomez-Caravaca, AM; Giménez, Begoña; Cebrián, Ruben; Maqueda, Mercedes; Parada, Javier; Martinez-Ferez, A; Segura, A.; Robert, Paz

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Título de la Revista: FOOD CHEMISTRY
Volumen: 310
Editorial: Elsevier
Fecha de publicación: 2020
Página de inicio: 125976
Página final: 125976
URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814619321193?casa_token=Ipj61yQyDe0AAAAA:Vxqg5_m47kh58zdZFRI1utLXm7nNk8W43ttMANvOwrsIYf9Z8mICqJsKJ31O6mMNqINpv3dvWJSq
DOI:

https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.125976

Notas: ISI, SCOPUS