Exploring the link between processed meat consumption and chronic inflammation, and its potential implications in gastric cancer: A population and mechanistic approach
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| Fecha de publicación: | 2019 | 
| Objetivos: | 1.To characterize processed meat consumption in participants of the Mauco cohort and to estimate NDMA intake. 2.To evaluate blood inflammatory biomarkers among Mauco participants exhibiting heterogeneity of exposure to processed meat & to identify a trend with NDMA.3.To study EGFRgene-NDMA relation | 
| Instrumento: | FONDECYT | 
| Año de Inicio/Término: | 2019-2021 | 
| Financiamiento/Sponsor: | CONICYT | 
| Rol del Usuario: | INVESTIGADOR(A) RESPONSABLE | 
| URL: | https://www.mauco.org/?page_id=2475 | 
| DOI: | 3190842 | 
| Notas: | El proyecto postdoctoral se enmarca en la cohorte del Maule (cohorte MAUCO), Directora: Catterina Ferreccio. MAUCO es un proyecto central del Centro Avanzado de Enfermedades Crónicas (ACCDiS). | 
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