Osmostic dehydration of the chilean papaya (Vasconellea pubescens) and influence of temperature and solution concentration on the kinetic transfer of matter

Vega-Galvez, A; Palacios, M; Boglio, F; Passaro, C; Jerez, C.; Lemus-Mondaca, R

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Título según WOS: Osmostic dehydration of the chilean papaya (Vasconellea pubescens) and influence of temperature and solution concentration on the kinetic transfer of matter
Título según SCOPUS: Osmotic dehydration of Chilean papaya (Vasconcellea pubescens) and influences of the temperature and solution concentration on the kinetics of material transfer Deshidratación osmótica de la papaya chilena (Vasconcellea pubescens) e influencia de la temperatura y concentración de la solución sobre la cinética de transferencia de materia
Título de la Revista: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Volumen: 27
Número: 3
Editorial: ELSEVIER SCIENCE BV
Fecha de publicación: 2007
Página de inicio: 470
Página final: 477
Idioma: Portuguese
URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612007000300008&lng=es&nrm=iso&tlng=es
DOI:

10.1590/S0101-20612007000300008

Notas: ISI, SCOPUS