Microbial shelf-life extension of chilled Coho salmon (Oncorhynchus kisutch) and abalone (Haliotis rufescens) by high hydrostatic pressure treatment
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Título según WOS: | Microbial shelf-life extension of chilled Coho salmon (Oncorhynchus kisutch) and abalone (Haliotis rufescens) by high hydrostatic pressure treatment |
Título según SCOPUS: | Microbial shelf-life extension of chilled Coho salmon (Oncorhynchus kisutch) and abalone (Haliotis rufescens) by high hydrostatic pressure treatment |
Título de la Revista: | Food Control |
Volumen: | 21 |
Número: | 11 |
Editorial: | Elsevier Ltd. |
Fecha de publicación: | 2010 |
Página de inicio: | 1530 |
Página final: | 1535 |
Idioma: | English |
URL: | http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0956713510001489 |
DOI: |
10.1016/j.foodcont.2010.04.027 |
Notas: | ISI, SCOPUS |