Microbial shelf-life extension of chilled Coho salmon (Oncorhynchus kisutch) and abalone (Haliotis rufescens) by high hydrostatic pressure treatment

Briones, LS; Reyes, JE; Tabilo-Munizaga, GE; Perez-Won, MO

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Título según WOS: Microbial shelf-life extension of chilled Coho salmon (Oncorhynchus kisutch) and abalone (Haliotis rufescens) by high hydrostatic pressure treatment
Título según SCOPUS: Microbial shelf-life extension of chilled Coho salmon (Oncorhynchus kisutch) and abalone (Haliotis rufescens) by high hydrostatic pressure treatment
Título de la Revista: Food Control
Volumen: 21
Número: 11
Editorial: Elsevier Ltd.
Fecha de publicación: 2010
Página de inicio: 1530
Página final: 1535
Idioma: English
URL: http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0956713510001489
DOI:

10.1016/j.foodcont.2010.04.027

Notas: ISI, SCOPUS