Effects of autoclaving on the apparent digestibility coefficient of dehulled pea seed meal (Pisum sativum L.) in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss W.)
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| Título según WOS: | Effects of autoclaving on the apparent digestibility coefficient of dehulled pea seed meal (Pisum sativum L.) in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss W.) |
| Título según SCIELO: | Effects of autoclaving on the apparent digestibility coefficient of dehulled pea seed meal (Pisum sativum L.) in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss W.) |
| Título de la Revista: | CIENCIA E INVESTIGACION AGRARIA |
| Volumen: | 37 |
| Número: | 3 |
| Editorial: | PONTIFICIA UNIV CATOLICA CHILE, FAC AGRONOMIA INGENIERIA FORESTAL |
| Fecha de publicación: | 2010 |
| Página de inicio: | 39 |
| Página final: | 46 |
| Idioma: | English |
| DOI: |
10.4067/S0718-16202010000300003 |
| Notas: | ISI, SCIELO |