Use of Peroxyacetic Acid as Green Chemical on Yield and Sensorial Quality in Watercress (Nasturtium officinale R. Br.) Under Soilless Culture
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| Título según WOS: | Use of Peroxyacetic Acid as Green Chemical on Yield and Sensorial Quality in Watercress (Nasturtium officinale R. Br.) Under Soilless Culture |
| Título según SCOPUS: | Use of peroxyacetic acid as green chemical on yield and sensorial quality in watercress (Nasturtium officinale R. Br.) under soilless culture |
| Título de la Revista: | International journal of molecular sciences |
| Volumen: | 12 |
| Número: | 12 |
| Editorial: | NLM (Medline) |
| Fecha de publicación: | 2011 |
| Página de inicio: | 9463 |
| Página final: | 9470 |
| Idioma: | English |
| URL: | http://www.mdpi.com/1422-0067/12/12/9463/ |
| DOI: |
10.3390/ijms12129463 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |