Influence of hot-air temperature on drying kinetics, functional properties, colour, phycobiliproteins, antioxidant capacity, texture and agar yield of alga Gracilaria chilensis
Más información
| Título según WOS: | Influence of hot-air temperature on drying kinetics, functional properties, colour, phycobiliproteins, antioxidant capacity, texture and agar yield of alga Gracilaria chilensis |
| Título según SCOPUS: | Influence of hot-air temperature on drying kinetics, functional properties, colour, phycobiliproteins, antioxidant capacity, texture and agar yield of alga Gracilaria chilensis |
| Título de la Revista: | LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY |
| Volumen: | 44 |
| Número: | 10 |
| Editorial: | Elsevier |
| Fecha de publicación: | 2011 |
| Página de inicio: | 2112 |
| Página final: | 2118 |
| Idioma: | English |
| URL: | http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0023643811001915 |
| DOI: |
10.1016/j.lwt.2011.06.008 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |