Optimization of Process Conditions for the Production of a Prolyl-endopeptidase by Aspergillus niger ATCC 11414 in Solid State Fermentation

Esparza, Y; Huaiquil A.; Neira L.; Leyton, A; rubilar, M.; Salazar, L; Shene C.

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Título según WOS: Optimization of Process Conditions for the Production of a Prolyl-endopeptidase by Aspergillus niger ATCC 11414 in Solid State Fermentation
Título según SCOPUS: Optimization of process conditions for the production of a prolylendopeptidase by Aspergillus niger ATCC 11414 in solid state fermentation
Título de la Revista: Food Science and Biotechnology
Volumen: 20
Número: 5
Editorial: The Korean Society of Food Science and Technology
Fecha de publicación: 2011
Página de inicio: 1323
Página final: 1330
Idioma: English
URL: http://link.springer.com/10.1007/s10068-011-0182-7
DOI:

10.1007/s10068-011-0182-7

Notas: ISI, SCOPUS