Inhibition of the angiotensin-converting enzyme by grape seed and skin proanthocyanidins extracted from Vitis vinifera L. cv. Pais
Más información
| Título según WOS: | Inhibition of the angiotensin-converting enzyme by grape seed and skin proanthocyanidins extracted from Vitis vinifera L. cv. Pais |
| Título según SCOPUS: | Inhibition of the angiotensin-converting enzyme by grape seed and skin proanthocyanidins extracted from Vitis vinífera L. cv. País |
| Título de la Revista: | LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY |
| Volumen: | 44 |
| Número: | 4 |
| Editorial: | Elsevier |
| Fecha de publicación: | 2011 |
| Página de inicio: | 860 |
| Página final: | 865 |
| Idioma: | English |
| URL: | http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0023643810004111 |
| DOI: |
10.1016/j.lwt.2010.11.034 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |