Extracts of Maqui (Aristotelia chilensis) and Murta (Ugni molinae Turcz.): Sources of Antioxidant Compounds and alpha-Glucosidase/alpha-Amylase Inhibitors
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| Título según WOS: | Extracts of Maqui (Aristotelia chilensis) and Murta (Ugni molinae Turcz.): Sources of Antioxidant Compounds and alpha-Glucosidase/alpha-Amylase Inhibitors |
| Título según SCOPUS: | Extracts of maqui (Aristotelia chilensis) and murta (Ugni molinae Turcz.): Sources of antioxidant compounds and ?-glucosidase/?-amylase inhibitors |
| Título de la Revista: | Journal of Agricultural and Food Chemistry |
| Volumen: | 59 |
| Número: | 5 |
| Editorial: | American Chemical Society |
| Fecha de publicación: | 2011 |
| Página de inicio: | 1630 |
| Página final: | 1637 |
| Idioma: | English |
| URL: | http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jf103461k |
| DOI: |
10.1021/jf103461k |
| Notas: | ISI, SCOPUS |