Extracts of Maqui (Aristotelia chilensis) and Murta (Ugni molinae Turcz.): Sources of Antioxidant Compounds and alpha-Glucosidase/alpha-Amylase Inhibitors

rubilar, M.; Jara, C; Poo Y.; Acevedo, F; Gutierrez C.; Sineiro J.; Shene C.

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Título según WOS: Extracts of Maqui (Aristotelia chilensis) and Murta (Ugni molinae Turcz.): Sources of Antioxidant Compounds and alpha-Glucosidase/alpha-Amylase Inhibitors
Título según SCOPUS: Extracts of maqui (Aristotelia chilensis) and murta (Ugni molinae Turcz.): Sources of antioxidant compounds and ?-glucosidase/?-amylase inhibitors
Título de la Revista: Journal of Agricultural and Food Chemistry
Volumen: 59
Número: 5
Editorial: American Chemical Society
Fecha de publicación: 2011
Página de inicio: 1630
Página final: 1637
Idioma: English
URL: http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jf103461k
DOI:

10.1021/jf103461k

Notas: ISI, SCOPUS