Effect of high hydrostatic pressure pretreatment on drying kinetics, antioxidant activity, firmness and microstructure of Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel

Vega-Galvez, A; Uribe, E; Perez M.; Vergara, J; Lara, E; Tabilo-Munizaga, G; Garcia-Segovia, P; Di Scala K.

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Título según WOS: Effect of high hydrostatic pressure pretreatment on drying kinetics, antioxidant activity, firmness and microstructure of Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel
Título según SCOPUS: Effect of high hydrostatic pressure pretreatment on drying kinetics, antioxidant activity, firmness and microstructure of Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel
Título de la Revista: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Volumen: 44
Número: 2
Editorial: Elsevier
Fecha de publicación: 2011
Página de inicio: 384
Página final: 391
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-78049249406&partnerID=q2rCbXpz
DOI:

10.1016/j.lwt.2010.08.004

Notas: ISI, SCOPUS