Effect of high hydrostatic pressure pretreatment on drying kinetics, antioxidant activity, firmness and microstructure of Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel
Más información
Título según WOS: | Effect of high hydrostatic pressure pretreatment on drying kinetics, antioxidant activity, firmness and microstructure of Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel |
Título según SCOPUS: | Effect of high hydrostatic pressure pretreatment on drying kinetics, antioxidant activity, firmness and microstructure of Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel |
Título de la Revista: | LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY |
Volumen: | 44 |
Número: | 2 |
Editorial: | Elsevier |
Fecha de publicación: | 2011 |
Página de inicio: | 384 |
Página final: | 391 |
Idioma: | English |
URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-78049249406&partnerID=q2rCbXpz |
DOI: |
10.1016/j.lwt.2010.08.004 |
Notas: | ISI, SCOPUS |