Mass Transfer Modelling During Osmotic Dehydration of Jumbo Squid (Dosidicus gigas): Influence of Temperature on Diffusion Coefficients and Kinetic Parameters
Más información
Título según WOS: | Mass Transfer Modelling During Osmotic Dehydration of Jumbo Squid (Dosidicus gigas): Influence of Temperature on Diffusion Coefficients and Kinetic Parameters |
Título según SCOPUS: | Mass Transfer Modelling During Osmotic Dehydration of Jumbo Squid (Dosidicus gigas): Influence of Temperature on Diffusion Coefficients and Kinetic Parameters |
Título de la Revista: | Food and Bioprocess Technology |
Volumen: | 4 |
Número: | 2 |
Editorial: | Springer New York LLC |
Fecha de publicación: | 2011 |
Página de inicio: | 320 |
Página final: | 326 |
Idioma: | English |
URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-79955484614&partnerID=q2rCbXpz |
DOI: |
10.1007/s11947-010-0336-2 |
Notas: | ISI, SCOPUS |