Rehydration Capacity of Chilean Papaya (Vasconcellea pubescens): Effect of Process Temperature on Kinetic Parameters and Functional Properties
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| Título según WOS: | Rehydration Capacity of Chilean Papaya (Vasconcellea pubescens): Effect of Process Temperature on Kinetic Parameters and Functional Properties |
| Título según SCOPUS: | Rehydration Capacity of Chilean Papaya (Vasconcellea pubescens): Effect of Process Temperature on Kinetic Parameters and Functional Properties |
| Título de la Revista: | Food and Bioprocess Technology |
| Volumen: | 6 |
| Número: | 3 |
| Editorial: | Springer New York LLC |
| Fecha de publicación: | 2013 |
| Página de inicio: | 844 |
| Página final: | 850 |
| Idioma: | English |
| URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-80052029391&partnerID=q2rCbXpz |
| DOI: |
10.1007/s11947-011-0677-5 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |