Effect of pulsed-vacuum and ohmic heating on the osmodehydration kinetics, physical properties and microstructure of apples (cv. Granny Smith)

Moreno, J; Estrada, D; Lorenzen S.; Moraga D.; Simpson, R; Almonacid, S

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Título según WOS: Effect of pulsed-vacuum and ohmic heating on the osmodehydration kinetics, physical properties and microstructure of apples (cv. Granny Smith)
Título según SCOPUS: Effect of pulsed-vacuum and ohmic heating on the osmodehydration kinetics, physical properties and microstructure of apples (cv. Granny Smith)
Título de la Revista: Innovative Food Science & Emerging Technologies
Volumen: 12
Número: 4
Editorial: Elsevier Ltd.
Fecha de publicación: 2011
Página de inicio: 562
Página final: 568
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-80054054454&partnerID=q2rCbXpz
DOI:

10.1016/j.ifset.2011.06.011

Notas: ISI, SCOPUS