Effect of ohmic heating and vacuum impregnation on the osmodehydration kinetics and microstructure of strawberries (cv. Camarosa)
Más información
Título según WOS: | Effect of ohmic heating and vacuum impregnation on the osmodehydration kinetics and microstructure of strawberries (cv. Camarosa) |
Título según SCOPUS: | Effect of ohmic heating and vacuum impregnation on the osmodehydration kinetics and microstructure of strawberries (cv. Camarosa) |
Título de la Revista: | LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY |
Volumen: | 45 |
Número: | 2 |
Editorial: | Elsevier |
Fecha de publicación: | 2012 |
Página de inicio: | 148 |
Página final: | 154 |
Idioma: | English |
URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-80054831456&partnerID=40&md5=08644fafa789e0982e2d07745641a6ed |
DOI: |
10.1016/j.lwt.2011.09.010 |
Notas: | ISI, SCOPUS |