Effect of ohmic heating and vacuum impregnation on the osmodehydration kinetics and microstructure of strawberries (cv. Camarosa)

Moreno, J; Simpson, R; Baeza A.; Morales J.; Munoz, C; Sastry S.; Almonacid, S

Más información

Título según WOS: Effect of ohmic heating and vacuum impregnation on the osmodehydration kinetics and microstructure of strawberries (cv. Camarosa)
Título según SCOPUS: Effect of ohmic heating and vacuum impregnation on the osmodehydration kinetics and microstructure of strawberries (cv. Camarosa)
Título de la Revista: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Volumen: 45
Número: 2
Editorial: Elsevier
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 148
Página final: 154
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-80054831456&partnerID=40&md5=08644fafa789e0982e2d07745641a6ed
DOI:

10.1016/j.lwt.2011.09.010

Notas: ISI, SCOPUS