Effect of ohmic heating and vacuum impregnation on the osmodehydration kinetics and microstructure of strawberries (cv. Camarosa)
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| Título según WOS: | Effect of ohmic heating and vacuum impregnation on the osmodehydration kinetics and microstructure of strawberries (cv. Camarosa) |
| Título según SCOPUS: | Effect of ohmic heating and vacuum impregnation on the osmodehydration kinetics and microstructure of strawberries (cv. Camarosa) |
| Título de la Revista: | LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY |
| Volumen: | 45 |
| Número: | 2 |
| Editorial: | Elsevier |
| Fecha de publicación: | 2012 |
| Página de inicio: | 148 |
| Página final: | 154 |
| Idioma: | English |
| URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-80054831456&partnerID=40&md5=08644fafa789e0982e2d07745641a6ed |
| DOI: |
10.1016/j.lwt.2011.09.010 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |