Effect of temperature and air velocity on drying kinetics, antioxidant capacity, total phenolic content, colour, texture and microstructure of apple (var. Granny Smith) slices
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Título según WOS: | Effect of temperature and air velocity on drying kinetics, antioxidant capacity, total phenolic content, colour, texture and microstructure of apple (var. Granny Smith) slices |
Título según SCOPUS: | Effect of temperature and air velocity on drying kinetics, antioxidant capacity, total phenolic content, colour, texture and microstructure of apple (var. Granny Smith) slices |
Título de la Revista: | FOOD CHEMISTRY |
Volumen: | 132 |
Número: | 1 |
Editorial: | Elsevier Ltd. |
Fecha de publicación: | 2012 |
Página de inicio: | 51 |
Página final: | 59 |
Idioma: | English |
URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84355162859&partnerID=40&md5=22aceeb0d5208701f8bff8856c99c309 |
DOI: |
10.1016/j.foodchem.2011.10.029 |
Notas: | ISI, SCOPUS |