Effect of temperature and air velocity on drying kinetics, antioxidant capacity, total phenolic content, colour, texture and microstructure of apple (var. Granny Smith) slices
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| Título según WOS: | Effect of temperature and air velocity on drying kinetics, antioxidant capacity, total phenolic content, colour, texture and microstructure of apple (var. Granny Smith) slices |
| Título según SCOPUS: | Effect of temperature and air velocity on drying kinetics, antioxidant capacity, total phenolic content, colour, texture and microstructure of apple (var. Granny Smith) slices |
| Título de la Revista: | FOOD CHEMISTRY |
| Volumen: | 132 |
| Número: | 1 |
| Editorial: | Elsevier Ltd. |
| Fecha de publicación: | 2012 |
| Página de inicio: | 51 |
| Página final: | 59 |
| Idioma: | English |
| URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84355162859&partnerID=40&md5=22aceeb0d5208701f8bff8856c99c309 |
| DOI: |
10.1016/j.foodchem.2011.10.029 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |