Effect of temperature and air velocity on drying kinetics, antioxidant capacity, total phenolic content, colour, texture and microstructure of apple (var. Granny Smith) slices

Vega-Galvez, A; Ah-Hen, K; Chacana, M; Vergara, J; Martinez-Monzo, J; Garcia-Segovia, P; Lemus-Mondaca, R; Di Scala K.

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Título según WOS: Effect of temperature and air velocity on drying kinetics, antioxidant capacity, total phenolic content, colour, texture and microstructure of apple (var. Granny Smith) slices
Título según SCOPUS: Effect of temperature and air velocity on drying kinetics, antioxidant capacity, total phenolic content, colour, texture and microstructure of apple (var. Granny Smith) slices
Título de la Revista: FOOD CHEMISTRY
Volumen: 132
Número: 1
Editorial: Elsevier Ltd.
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 51
Página final: 59
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84355162859&partnerID=40&md5=22aceeb0d5208701f8bff8856c99c309
DOI:

10.1016/j.foodchem.2011.10.029

Notas: ISI, SCOPUS