Impact of phenolic and polysaccharidic composition on commercial value of Argentinean Malbec and Cabernet Sauvignon wines

Fanzone M.; Pena Neira A.; Gil, M; Jofre, V.; Assof M.; Zamora F.

Más información

Título según WOS: Impact of phenolic and polysaccharidic composition on commercial value of Argentinean Malbec and Cabernet Sauvignon wines
Título según SCOPUS: Impact of phenolic and polysaccharidic composition on commercial value of Argentinean Malbec and Cabernet Sauvignon wines
Título de la Revista: Food Research International
Volumen: 45
Número: 1
Editorial: Elsevier Ltd.
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 402
Página final: 414
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84855528509&partnerID=40&md5=a7c7d530072fe7652bb0530ad3c22abf
DOI:

10.1016/j.foodres.2011.11.010

Notas: ISI, SCOPUS