Impact of phenolic and polysaccharidic composition on commercial value of Argentinean Malbec and Cabernet Sauvignon wines
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| Título según WOS: | Impact of phenolic and polysaccharidic composition on commercial value of Argentinean Malbec and Cabernet Sauvignon wines |
| Título según SCOPUS: | Impact of phenolic and polysaccharidic composition on commercial value of Argentinean Malbec and Cabernet Sauvignon wines |
| Título de la Revista: | Food Research International |
| Volumen: | 45 |
| Número: | 1 |
| Editorial: | Elsevier Ltd. |
| Fecha de publicación: | 2012 |
| Página de inicio: | 402 |
| Página final: | 414 |
| Idioma: | English |
| URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84855528509&partnerID=40&md5=a7c7d530072fe7652bb0530ad3c22abf |
| DOI: |
10.1016/j.foodres.2011.11.010 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |