Impact of phenolic and polysaccharidic composition on commercial value of Argentinean Malbec and Cabernet Sauvignon wines
Más información
Título según WOS: | Impact of phenolic and polysaccharidic composition on commercial value of Argentinean Malbec and Cabernet Sauvignon wines |
Título según SCOPUS: | Impact of phenolic and polysaccharidic composition on commercial value of Argentinean Malbec and Cabernet Sauvignon wines |
Título de la Revista: | Food Research International |
Volumen: | 45 |
Número: | 1 |
Editorial: | Elsevier Ltd. |
Fecha de publicación: | 2012 |
Página de inicio: | 402 |
Página final: | 414 |
Idioma: | English |
URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84855528509&partnerID=40&md5=a7c7d530072fe7652bb0530ad3c22abf |
DOI: |
10.1016/j.foodres.2011.11.010 |
Notas: | ISI, SCOPUS |