Stevia rebaudiana Bertoni, source of a high-potency natural sweetener: A comprehensive review on the biochemical, nutritional and functional aspects
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| Título según WOS: | Stevia rebaudiana Bertoni, source of a high-potency natural sweetener: A comprehensive review on the biochemical, nutritional and functional aspects |
| Título según SCOPUS: | Stevia rebaudiana Bertoni, source of a high-potency natural sweetener: A comprehensive review on the biochemical, nutritional and functional aspects |
| Título de la Revista: | FOOD CHEMISTRY |
| Volumen: | 132 |
| Número: | 3 |
| Editorial: | Elsevier Ltd. |
| Fecha de publicación: | 2012 |
| Página de inicio: | 1121 |
| Página final: | 1132 |
| Idioma: | English |
| URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84856221678&partnerID=40&md5=1d5e9be5625ea789be51ace9a30bbcfa |
| DOI: |
10.1016/j.foodchem.2011.11.140 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |