Quality Characterization of Waste Olive Cake During Hot Air Drying: Nutritional Aspects and Antioxidant Activity

Uribe, E; Lemus-Mondaca, R; Vega-Galvez, A; Lopez, LA; Pereira K; Lopez, J.; Ah-Hen, K; Di Scala K.

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Título según WOS: Quality Characterization of Waste Olive Cake During Hot Air Drying: Nutritional Aspects and Antioxidant Activity
Título según SCOPUS: Quality Characterization of Waste Olive Cake During Hot Air Drying: Nutritional Aspects and Antioxidant Activity
Título de la Revista: Food and Bioprocess Technology
Volumen: 6
Número: 5
Editorial: Springer New York LLC
Fecha de publicación: 2013
Página de inicio: 1207
Página final: 1217
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84857006608&partnerID=q2rCbXpz
DOI:

10.1007/s11947-012-0802-0

Notas: ISI, SCOPUS